Koneturva

  • Olemme koneturvallisuuden erityisosaajia. Toimintaperiaatteitamme ovat laatu, luottamus ja kumppanuus.

  • Ymmärrämme koneturvallisuuteen liittyvät haasteet ja vastuut niin koneen omistajan, käyttäjän, ostajan kuin valmistajankin näkökulmasta.

  • Koneturva Oy perustettiin vuonna 2016. Asiantuntijoillamme on käytännön kokemusta koneturvallisuuden kehittämisestä lähes kaikilta toimialoilta.

  • Tavoitteenamme on olla Suomen johtava koneturvallisuuden asiantuntijaorganisaatio ja yritysten ykkösvalinta koneturvallisuuden yhteistyökumppaniksi.

  • Tarjoamme turvaa tekijöille ja turvaa vastuunkantajille.

Koneturva Oy:n perustajan Markku Ulvisen oma kokemus osoitti, että tositilanteessa tarvitaan kumppania, joka tarjoaa toimivia ratkaisuja. Aito hyöty muodostuu käytännön yhteistyöstä asiakkaan kanssa. Siksi hän loi yrityksen, jonka palveluja olisi itse tarvinnut.

Lue mistä Koneturva Oy:n tarina alkoi!

Avun tarvitsijasta osaajaksi

Työskentelin aikaisemmin teollisuusyrityksessä, jossa puutteellisen koneturvallisuuden seurauksena tapahtui useita tapaturmia, osa erittäin vakavia.

Koneturvallisuuden kehittäminen annettiin vastuulleni ja tehtäväkseni tuli siten korjata turvallisuuden ongelmat. Tilanne oli akuutti, joten ensimmäinen ajatukseni oli ostaa asiantuntijapalvelua yrityksen ulkopuolelta.

Havaitsin pian, että tarjolla oli kyllä vaarojen tunnistamiseen ja riskien arviointiin kyvykästä palvelua. Me emme kuitenkaan tarvinneet vaarojen osoittelua – Tiesimme ne jo todeksi. Tarvitsimme palvelua, joka ottaa vastuun kokonaisratkaisujen suunnittelemisesta ja toimittamisesta.

Palvelua ei löytynyt. Päädyimme pakon edessä tekemään työn itse. Kuvittelin osaavani koneturvallisuudesta kaiken vähintäänkin riittävällä tasolla, olinhan sentään toiminut kunnossapidossa ja käyttöönottotehtävissä melkein parikymmentä vuotta. Pian selvisi, että aihealue ei ollutkaan yksinkertainen – tehtävä vaati paljon uuden opettelemista ja käytäntöön soveltamista kovan paineen alla.

Kohti Koneturvaa

Tilanne oli tuskallinen. Oikealle yhteistyökumppanille olisi todella ollut tarvetta. Jäin miettimään, että tässä maassa on varmasti muitakin, jotka ovat joutuneet vastaavaan tilanteeseen. Turvallisuuden rakentamisen ei tulisi olla kenellekään näin hankalaa! Tästä tunteesta syntyi Koneturva.

Halusin luoda yrityksen, jonka palveluja olisin itse tarvinnut. Yrityksen, joka tarjoaa ongelmien listaamisen lisäksi ratkaisuja. Ennen kaikkea halusin perustaa yrityksen, joka työskentelee yhdessä asiakkaidensa kanssa estääkseen koneista aiheutuvia onnettomuuksia.

Me olemme yhteistyökumppanisi koneturvallisuuden varmistamiseksi.

– Markku

KONETURVA OY

040 519 9613

info@koneturva.fi

Y-tunnus: FI2802644-8

PIRKKALAN TOIMIPISTE

Muuraintie 5 A 4

33960 PIRKKALA

FINLAND

SEINÄJOEN TOIMIPISTE

Yrittäjäntie 13

60100 SEINÄJOKI

FINLAND