Koneturva Startti

  • Tarvitsetko tukea koneturvallisuudessa? Onko aika nostaa koneturvallisuus pöydälle, mutta askelmerkit puuttuvat?
  • Koneturva Startti antaa yrityksellesi eväät koneturvallisuuden kehittämiseen. Olemme käytettävissänne kokonaisen päivän ajan ja vastaamme kysymyksiinne siitä mitä pitäisi tehdä ja miksi. Perehdymme koneisiinne ja arvioimme keskeiset koneturvallisuuden haasteet.

  • Tulokset raportoidaan arvioinnin yhteydessä ja saatte listan tarvittavista jatkotoimenpiteistä.

Koneturva Startti = 20% kustannusta, 100% osaamista

Startti on nopea ja helppo ratkaisu, kun tarvitset suuntaviivat tekemiselle ja koneturvallisuuden asiantuntijan vastauksia kysymyksiisi. Ongelmakohdat selvitetään yhdessä ja me kerromme tarvittavat toimenpiteet. Kehitystyö saadaan liikkeelle, kun suunta omalle tekemiselle löytyy. Samalla organisaatiosi osaaminen ja ymmärrys koneturvallisuudesta lisääntyy.

Varmuutta koneturvallisuuden kehittämiseen

Koneiden turvallisuuden ylläpito ja kehittäminen on lakisääteinen velvoite niin koneen valmistajalle, käyttöönottajalle, kuin työnantajallekin. Tarjoamme sinulle varmuuden siitä, mitä tulee huomioida koneturvallisuuden kehitystyössä, koneen modernisoinnissa tai uuden koneen suunnittelussa. Olemme kustannustehokas ratkaisu haastavaankin ongelmaasi.

Räätälöity palvelu

Startti-palvelun sisältö ja tarkastelun kohde sovitaan keskustelujen pohjalta siten, että palvelu vastaa yrityksesi tarpeisiin. Asiantuntijamme koko osaaminen on käytössäsi.

KONETURVA OY

040 519 9613

info@koneturva.fi

Y-tunnus: FI2802644-8

PIRKKALAN TOIMIPISTE

Muuraintie 5 A 4

33960 PIRKKALA

FINLAND

SEINÄJOEN TOIMIPISTE

Yrittäjäntie 13

60100 SEINÄJOKI

FINLAND