Konehankinnan tuki

  • Oletko hankkimassa konetta tai konelinjaa? Täyttääkö ostamasi kone turvallisuusvaatimukset ja CE-merkinnän edellytykset?
  • Luotatko CE-merkinnän tai liittämisvakuutuksen takaavan koneen turvallisuuden?

  • Konehankinnoissa turvallisuusvaatimusten määrittely ja seuranta kannattaa ulkoistaa meille. Toimimme hankintaprosessin tukena tarjousvaiheesta käyttöönottoon. Määrittelemme turvallisuusvaatimukset, tarkastamme toimittajan dokumentaation ja hankittavan koneen määräystenmukaisuuden.

  • Me Koneturvassa huolehdimme hankintojesi turvallisuudesta ja määräystenmukaisuudesta.

  • Ota yhteyttä – Löydetään ratkaisu tarpeisiisi!

 Toimi ajoissa, säästyt käyttöönottovaiheen ongelmilta

Mitä varhaisemmassa vaiheessa turvallisuus huomioidaan, sitä vähemmän siitä kertyy kustannuksia. Puutteiden korjaaminen suunnitteluvaiheen jälkeen aiheuttaa viivästyksiä ja moninkertaistaa korjaavien toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.

Tilauksen yhteydessä tarkennettu koneen turvallisuusvaatimusten määrittely vähentää korjaustarvetta ennen käyttöönottoa. Konelinjoissa integraatio helpottuu, kun esimerkiksi turvallisuusominaisuuksien ja rajapintojen määrittely sekä suojausten toimittamisen vastuut on huomioitu jo hankintavaiheessa.

Käyttöönoton toteutuessa suunnitellusti ovat taloudelliset säästöt huomattavia. Kun turvallisuus on huomioitu projektissa kokonaisuutena, on projektin päättäminen sujuvampaa. Mitä aikaisemmin otat meidät mukaan, sitä enemmän säästät.

Turvallisuuspuutteiden korjaamisesta aiheutuvat kustannukset kasvavat hankintaprosessin edetessä

CE-merkintä ei ole turvallisuuden tae

Konehankinnoissa lopullinen määräystenmukaisuuden arviointi jää tilaajalle ja valmistajan toimittaman dokumentaation varaan. Hankittavan koneen CE-merkintä tai liittämisvakuutus eivät takaa koneen turvallisuutta. Käyttöönoton jälkeen tarvittavat korjaukset ja konetta käyttävien työntekijöiden turvallisuus ovat lähes aina työnantajan vastuulla.

Me Koneturvassa rakennamme yhteisen ymmärryksen tilaajan, toimittajan ja loppukäyttäjän välille siitä, että kone on määräysten mukainen.

KONETURVA OY

040 519 9613

info@koneturva.fi

Y-tunnus: FI2802644-8

PIRKKALAN TOIMIPISTE

Muuraintie 5 A 4

33960 PIRKKALA

FINLAND

SEINÄJOEN TOIMIPISTE

Yrittäjäntie 13

60100 SEINÄJOKI

FINLAND