Koneturva LEAN 5S

  • Kyllästyttääkö epäjärjestys ja etsiskelyyn kuluva aika? Aiheuttaako tilan puute ongelmia? Kaipaisiko toimintamallinne muutosta? – Mikäli vastasit yhteenkään kysymykseen ”Kyllä”, ongelman ratkaisuna voisi olla Leanista tunnetun 5S-menetelmän käyttöönotto.

  • Koneturva Lean 5S-menetelmän avulla luomme yritykseesi toimintamallin, joka mahdollistaa sujuvan ja turvallisen työn. Asiantuntijamme tuo tilanteeseen neutraalin näkökulman ja auttaa jumiutuneiden toimintamallien muuttamisessa.

  • Meillä on yli 15 vuoden kokemus LEAN 5S-menetelmän käyttöönotosta ja kehittämisestä niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä yrityksissä. Haluamme auttaa yritystäsi rakentamaan selkeän ja turvallisen työympäristön ja kehittämään toiminnastanne ennakoitavaa.
  • Lean 5S toimintamallin hinta muodostuu nykytilan analyysin ja yrityksesi tarpeiden perusteella.
    Räätälöidyn toimintamallin rakentamisen jälkeen autamme yritystäsi varmentamaan ja jatkuvasti parantamaan toimintaa kolmen (3) kuukauden maksuttoman etätuen välityksellä.

  • Hintaesimerkki: Nykytilan analyysi ja raportti kehittämistarpeista 1150 € (ALV 0%) + matkakulut

Sujuvaa työtä LEANilla

Lean 5S on standardoidun työn mahdollistava menetelmä, jolla luodaan työtila, jossa on hyvä tehdä päivittäinen työ. Työtiloihin saadaan järjestystä, lyhennetään olennaisesti työvälineiden etsimisaikoja ja yhtenäistetään toimintatapoja. Standardoidun työtilan avulla poikkeamat tai hukka on helppo havaita heti.

Tiimit ja työntekijät ovat omien tehtäviensä parhaita asiantuntijoita. Lean 5S mahdollistaa työn sujuvoittamisen työntekijöiden ehdoilla ja heidän toimestaan.

KONETURVA OY

040 519 9613

info@koneturva.fi

Y-tunnus: FI2802644-8

TAMPEREEN TOIMIPISTE

Tuotekatu 8

33840 TAMPERE

FINLAND

SEINÄJOEN TOIMIPISTE

Yrittäjäntie 13

60100 SEINÄJOKI

FINLAND