Koneturva Johtamis­järjestelmät

  • Ovatko organisaation roolit, vastuut ja keskeisimmät tehtävät kaikkien tiedossa?
  • Saavatko työntekijät toimintajärjestelmästä tukea tehtäviensä suorittamiseen?

  • Jos epäröit vastauksissa tai tunnet tarvetta kehittämiselle, ota yhteyttä. Rakennamme sertifioituja johtamisjärjestelmiä 25 vuoden kokemuksella niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin yrityksille.

  • Meidän asiantuntijuuteemme voit luottaa!

Täyden takuun palvelua

Meillä on vankka kokemus yleisimmistä standardoiduista johtamisjärjestelmistä, kuten ISO 9001 Laatu, ISO 14001 Ympäristö ja ISO 45001 Työturvallisuus.

Hallitsemme myös ISO 50001 Energia, IATF 16949 Autoteollisuus, SA 8000/ISO 26000 Sosiaalinen vastuu ja EN 1090 Teräsrakentaminen mukaisten johtamisjärjestelmien rakentamisen.

Järjestelmän rakentamisen hinta muodostuu nykytilan arvioinnin ja rakennettavan järjestelmän mukaisesti. Tarvittaessa rakennamme järjestelmän yrityksellesi avaimet käteen periaatteella.

Annamme sertifioitavalle rakentamistyöllemme täyden takuun eli mikäli toimeksiantoomme sisältyvissä auditoinneissa tulee korjaavien toimenpiteiden tarpeita, teemme ne veloituksetta.

Johtamisjärjestelmän rakentaminen

Johtamisjärjestelmän rakentaminen aloitetaan luomalla kuva asioiden nykytilasta GAP-analyysin avulla. Tilannekuva selviää yhden päivän auditoinnilla ja henkilöstön jatkohaastatteluilla tai sähköisillä kyselyillä. Lopputuloksena ensimmäisestä vaiheesta on yhteisesti sovittu projektisuunnitelma ja aikataulu, joka ohjaa toimintaamme.

Toisessa vaiheessa järjestelmä rakennetaan ja koulutetaan henkilöstölle. Tämän jälkeen autamme veloituksetta sertifioinnin kilpailutuksessa. Tarvittaessa olemme mukana myös esiauditoinnissa ja varsinaisessa sertifiointiauditoinnissa.

Johtamisjärjestelmä yrityksen toiminnan tehostajana

Oikein rakennettu johtamisjärjestelmä auttaa organisaatiota arjen pyörittämisessä ja sen Koneturvan palvelu takaa. Kun yrityksessä on jatkuvan parantamisen kulttuuri, jota johto tukee omalla esimerkillään, on kehittymisen sato mitattavissa esimerkiksi

  • kustannusten laskuna,
  • virheiden vähenemisenä
  • tuottavuuden nousuna tai
  • asiakastyytyväisyyden paranemisena.

Tiedämme vuosikymmenten kokemuksella mitä hyvän johtamisjärjestelmän rakentamiseen tarvitaan. Aito tekemisen asenne on palvelulupauksemme.

KONETURVA OY

040 519 9613

info@koneturva.fi

Y-tunnus: FI2802644-8

TAMPEREEN TOIMIPISTE

Tuotekatu 8

33840 TAMPERE

FINLAND

SEINÄJOEN TOIMIPISTE

Yrittäjäntie 13

60100 SEINÄJOKI

FINLAND